Tekniken bakom en laserbehandling

Visst är det coolt med modern teknik där man kan använda sig av laserar för att behandla hudens olika områden och faktiskt göra huden snyggare. Det är häftigt men känns konstigt att det fungerar så. Jag valde faktiskt att göra en laserbehandlingar här i Uddevalla för inte alltför länge sedan och då blev det via Dermasalongen. Hade hört bra om dem så kände mig väldigt spänd på att få testa att göra en laserbehandling hos dem och se om det verkligen skulle kunna bli bra eller inte.

När jag först kom till Dermasalongen så var det konsultation och rådgivning och vi pratade om de olika behandlingsformerna, lasrarna och tekniken bakom dem och hur det fungerar och hur det skulle kännas. Så var det sen bara att sätta sig ner och så skulle laserbehandlingen börja. Hade fått höra att varje laser skulle kännas ungefär som en snärt med ett gummiband men jag tyckte nog inte ens att det gjorde så ont. Tyckte inte att jag kände av det alls så mycket förresten.

Tyckte att det funkade bra med att gå på en enstaka laserbehandling, för jag hade inte så stora problem. Men enligt de på Dermasalongen i Uddevalla så skulle det vara möjligt att det skulle behövas fler än bara en laserbehandling för att få önskat resultat.

Får se nästa gång jag är i Uddevalla om jag ser till att gå till Dermasalongen för ytterligare en laserbehandling eller om jag nöjer mig med den jag redan har gjort. Får se hur det blir med resultaten och om det kommer att vara något som jag är nöjd med eller inte.

Du gillar kanske också...